RPG.GALATI

IP SERVERULUI 46.102.116.21:7777
 
AcasaCalendarFAQMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Los Santos Taxi Regulament

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin


Mesaje : 180
Data de inscriere : 26/11/2015
Varsta : 29
Localizare : galati

MesajSubiect: Los Santos Taxi Regulament   Joi Noi 26, 2015 3:15 pm

Los Santos Taxi Company este facțiunea pașnică ce se ocupă cu transportul persoanelor în schimbul unei sume de bani.

Los Santos Taxi Company are pacturi cu facţiunea Los Santos School Instructor.1. Comenzile Facțiunii1.1 /fare [preț] - Devii on duty.

1.2 /accept taxi [id] - Accepți o comandă.

1.3 /cancel taxi [id] - Anulezi comanda.

1.3.1 Această comandă va putea fi folosită numai în cazuri speciale (taxi în flăcări, rămâi fără benzină, clientul a găsit deja o mașină, îți cere clientul) și doar cu dovadă. Folosirea comenzii în alte situații duce la sancționarea membrului respectiv.

1.4 /f [text] - Vorbești pe chatul companiei.
1.6 /clothes - Îți schimbi skin-ul când ești în Binco.

1.7 /togfam - Închizi chat-ul companiei.

1.7.1 Este interzisă folosirea acestei comenzi, liderul îți poate da voie doar în situații speciale.

2. Job-uri2.1 Rank 1-6 pot detine orice job (job-uri ilegale incluse).
3.1 Membrii de rank 1-3 care dețin skin de rank 4-5 sau sublider/lider vor fi sancționați de la Faction Warn până la Rank Down (dacă skin-ul nu este schimbat imediat după atenționare).

3.2 De asemenea, membrii de rank 4-5 nu au voie să dețină skin de sublider/lider, fiind sancționați precum zice în regula de mai sus.

3.3 Membrii de rank 4-5 pot deține skin de rank 1-3, de asemenea subliderii pot deține skin de rank 4-5, respectiv 1-3.

3.4 Skin-ul de fată va fi purtat numai de fetele din facțiune, membrii de tip masculin care dețin acest skin fără permisiune fiind sancționați precum zic regulile de mai sus.


5. Chat-ul Facțiunii (/f) - Comportament


5.1 Păstrați un limbaj decent pe toate chat-urile și cu toți jucătorii de pe server, indiferent de nivel sau facțiune.
5.2 Limbajul vulgar sau indecent poate duce la Faction Warn sau Demitere în funcție de caz (Înjurăturile cenzurate se sancționează de asemenea).
5.3 Toate conflictele din interiorul facțiunii se rezolvă cu liderul sau subliderii. Cearta pe [/f] poate duce la Faction Warn sau Demitere în funcție de caz.
5.4 Cine nu ascultă de membrii cu rank superior și în special de lider și sublideri riscă demitere.
5.5 Vorbiți frumos și pe un ton plăcut cu clienții voștrii.
5.6 Nu aveți voie cu afaceri pe [/f]. Dacă aveți întrebări despre prețuri sau alte subiecte asemănătoare folosiți [/sms].
5.7 Nu aveți voie să faceți spam sau să scrieți cu caps-lock pe [/f].
5.8 Nu aveți voie să întrebați de rank-up sau prime.
5.9 Lipsa de respect fată de colegii din Los Santos, Las Venturas sau San Fierro va fi sancționată. Încercați să vă vedeți de treabă.

5.10 Sunteți obligați să acordați repair si refill colegilor dacă aceștia vă cer acest lucru. Cine nu respectă acest lucru, va primi Faction Warn.6. Fare

100$ indiferent de ora.

6.1 Este obligatoriu să respectați [/fare] pentru perioadele menționate. Dacă greșiți [/fare], corectați-vă imediat pentru a nu fi sancționați.
6.2 Colegilor din Taxi le oferiţi [/fare] 1.
6.3 Este interzis să transportați o persoană fără [/fare] în schimbul unei sume de bani sau să le dați banii înapoi.

6.5 Membrilor Los Santos School Instructor le oferiţi [/fare] 1.
7.1 Când nu mai aveți treaba cu un vehicul îl respawnați. Nu insistați să dea un rank 5+ [/fvr].
7.2 În cazul în care muriți sau luați crash, duceți-vă înapoi în locul în care ați fost și respawnați vehiculul.
7.3 Aveți voie să vopsiți mașinile facțiunii doar în galben, alb şi negru.
7.4 Nu aveți voie să stați AFK în mașinile facțiunii (cu sau fara /fare).

7.4.1 Membrii care sunt prinși stând AFK în taxi vor fi sancționați cu Faction Warn.
7.5 Este interzis să puneți sau să folosiți NOS sau Hydra pe mașinile facțiunii.

7.5.1 Membrii care sunt prinși cu NOS sau Hydra pe taxi vor fi sancționați cu Faction Warn.


8. Reclamatii

8.1 Când aveți o reclamație vă puteți apăra prin comentarii. NU vă certați cu reclamantul, puneți dovezile și explicația și așteptați răspunsul liderului.
8.2 Adaugați martori doar dacă aceștia au dovezi solide.

8.3 În cazul reclamaţiilor împotriva membrilor Los Santos School Instructor, îmi veţi trimite mie un PM cu dovezile, urmând ca eu să discut cu liderul lor.


9. Comenzi

9.1 În timpul unei comenzi nu aveți voie să vorbiți la telefon sau prin mesaje. Dacă e ceva urgent întrebați clientul dacă vă dă voie.
9.2 Comenzile sunt obligatorii pentru toți membrii Taxi Cab Company. Cine nu îndeplinește minimul de comenzi sau nu posteaza raportul primeste Faction Warn. Pentru mai multe informații verificați topicul predestinat rapoartelor de activitate.
9.3 Nu este obligatoriu să faceți poză după fiecare comandă acceptată.
9.4 Comenzile făcute de pe teritoriul orașului Los Santos vă sunt prioritare. Încercați să le acceptați pe cele din Los Santos, iar ulterior pe cele din alte orașe.
9.5 Este interzis să cereți bacsiș.
9.6 Dacă un client este AFK când ajungeti la el faceți poza/poze să nu vă treziți cu post că nu ați onorat comanda.

9.7 Membrii Taxi LS sunt obligați să nu pornească de pe loc până când clientul nu a urcat în mașina și până acesta nu zice o locație finală. (Dacă taximetristul a parcat ilegal taxi-ul, acesta poate parca regulamentar în cel mai apropiat loc posibil, asta numai după ce clientul a urcat) - Cine se abate de la această regulă va primi Faction Warn.

9.8 Taximetristul este obligat să roage de minim 3 ori clientul să zică locația (și în engleză), dacă după cele 3 întrebări (~15 secunde) clientul nu zice nimic (o locație), taximetristul îi poate da [/eject]. - Cine se abate de la această regulă va primi Faction Warn.
10. Activități Ilegale

10.1 Puteți da rob oricând doriți.
10.2 Este interzis să jucați barbut sau să faceți duele pe bani.
10.3 Este interzis să dețineți droguri.
10.4 Nu faceți Death Match/Drive By! Nu suntem mafie. Riscați Faction Warn sau chiar Demitere (in functie de caz).

11. Ședințe/Activități

11.1 Ședința va fi anunțată de către lider cu două zile înainte.
11.2 Dacă nu puteți ajunge la ședință trebuie să postați în topicul "Învoiri".
11.3 În cazul în care absentați de la ședintă fără cerere de învoire, primiți Faction Warn.
11.4 Este interzis să vorbiți neîntrebați în timpul ședinței. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri folosiți [/wave]. Cine nu respectă acest lucru va fi sancționat cu Faction Warn.
11.5 Cine stă AFK în timpul ședinței va fi sancționat.
11.6 Este interzis să faceți abuz de anim-uri în timpul ședinței. Stați cu [/chairsit] sau [/gro] la scaune sau lângă ele. Cine abuzează de anim-uri va fi sancționat cu Faction Warn.
11.7 Terminați-vă treburile sau scăpați de wanted înainte de ședința, să nu vă treziți că ședința a început și sunteți în jail.
11.8 Membri rank 4+ pot organiza activități cu Prezența Obligatorie.

11.9 Membrii rank 3+ pot organiza activități anunțate pe forum, dar cu Prezența Neobligatorie, după următoarele criterii:

11.9.1 Limita premiului pentru activitățile organizate de rank 3 este de 25.000$, iar pentru cei de rank 4+ este de 50.000$;

11.9.2 Puteți organiza maxim 3 activități pe săptămână (anunțate pe forum) din care maxim una obligatorie pe săptămână;

11.9.3 Puteți organiza de asemenea și activități spontane (care nu includ prezența într-un anumit loc a mai multor persoane): gen sms, primul cu repair, primul la mine, etc, fără a anunța pe forum. Doar cei de rank 3 + pot organiza astfel de activități;

11.9.4 O să trebuiască să postați și statistica după finalizarea activității (membrii prezenti) + o poză care să dovedească acest lucru (Doar la activitatile anuntate pe forum);

11.9.5 Activitățile cu prezența neobligatorie trebuie anunțate cu minim 24 de ore înainte de începere;

11.9.6 Activitățile cu prezența obligatorie trebuie anunțate cu minim 48 de ore înainte de începere, pentru a le da timp membrilor să facă cerere de inactivitate.

12. Candidaţi12.1 Nu aveți voie să folosiți bind-uri pe [/accept taxi].
12.2 Un taximetrist are dreptul să dea afară un client din mașină [/eject] dacă acesta îl insultă sau acuză sub orice formă. Faceți poză pentru a avea dovezi în caz că sunteți reclamat.
12.3 Dacă sunteți un candidat acceptat pentru teste trebuie să contactați un membru al staff-ului facțiunii pentru a cere să dați testul (aveți la dispoziție un anumit număr de ore pe care îl zice liderul în răspuns).
12.4 Cine a intrat în facțiune în ziua de joi sau după, este învoit de la raport în acea săptămână (Exemplu: Andrei intră în facțiune joi sau vineri, așa că ân acel weekend este învoit de la raport).

12.5 Testerii facţiunii nu au voie să treacă playerii acceptaţi pentru teste ca "Trecuţi la teste" sau "Respinşi la teste" după ce termină de dat testele, adică nu au voie să le dea invite (de la rank 0 la 1) sau să îi dea afară din facţiune (respins la teste), în caz contrar, membrului cu rank 4 i se va lua dreptul de a mai testa playerii acceptaţi pentru teste sau chiar va primi rank down. Testerii trebuie în continuare să posteze pe forum dacă candidatul a trecut/picat testul.

12.6 Candidaţii (Rank 0) NU AU VOIE să folosească nici un vehicul al facţiunii şi nici să nu facă comenzi până nu primesc rank 1.

12.6.1 Candidaţii prinşi că fac comenzi riscă să fie picaţi la testele facţiunii.

12.6.2 Candidaţii prinşi că merg sau abuzează de maşinile facţiunii vor fi respinşi la teste şi adaugaţi pe Black List-ul facţiunii.

12.6.3 Candidaţii prinşi că merg sau abuzează de maşinile celorlalte companii de taxi vor fi sancţionaţi cum scrie mai sus.

12.6.4 Candidaţii au voie să folosească o maşină a facţiunii numai în cazul în care tester-ul decide să dea test într-o asemenea maşină
13. Alte reguli13.1 Rank 5+ este obligat să anunțe pe [/f] înainte de a da [/fvr] cu 5 secunde înainte.

13.2 Respectați toți jucătorii de pe server..
13.4 Va este permis să purtați orice armă.
13.5 Cine este inactiv mai mult de trei zile (fără să anunțe la secțiunea "Inactivitate") va fi automat demis (se ține cont și de dată și de oră).

13.6 Aveți voie să participați sau să organizați la evenimente violente doar cu acordul unui Rank 4+.

13.6.1 Dacă în decursul a 3 minute nu primiţi răspuns de la nici un rank 4+ (/f şi /tx) puteţi participa sau organiza un event fără a mai primi aprobare.

13.6.2 Un membru trebuie sa întrebe de 3 ori (odată la un minut) pe ambele chat-uri (/f şi /tx) înainte de a participa sau organiza un event fără aprobare.

13.6.3 Membrii trebuie să deţină dovezi cum că nu au primit un răspuns în decursul acestor minute pentru orice eventualitate.

13.7 Orice abuz sau încalcare a regulamentului serverului atrage după sine și sancționarea dumneavoastră în facțiune.

13.8 Membrii de rank 6 nu au dreptul de a schimba mesajul zilei [/fmotd] fără acordul liderului.

13.8.1 Aceştia o pot face doar in cazuri extreme şi cu dovezile necesare.

13.9 Membrii de rank 6 nu au dreptul de a inchide chat-ul facţiunii [/togfchat] fără acordul liderului.

13.9.1 Aceştia o pot face doar când este necesar (cerată excesivă, spam excesiv, caps lock excesiv, etc) şi numai cu dovezi.

13.10 Membrii de rank 4 nu au dreptul de a deschide sau închide sala pentru antrenament.

13.10.1 Un mebru de rank 5 sau un sublider are dreptul de a face acest lucru, dar doar cu înştinţarea liderului.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://rpg-galati.forumgratuit.ro
 
Los Santos Taxi Regulament
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RPG.GALATI :: LSPD :: Factiunea Taxi-
Mergi direct la: