RPG.GALATI

IP SERVERULUI 46.102.116.21:7777
 
AcasaCalendarFAQMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Tow Truck Company-Regulament si Informatii

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin


Mesaje : 180
Data de inscriere : 26/11/2015
Varsta : 29
Localizare : galati

MesajSubiect: Tow Truck Company-Regulament si Informatii   Joi Noi 26, 2015 4:11 pm

ÎNTREBUINȚAREA ACESTUI TOPIC

•În acest topic sunt scrise toate informațiile (regulile) necesare, pe care voi trebuie să le învățați și să le respectați.
2. CUM INTRU IN TOW TRUCK COMPANY?

2.1 Puteți aplica în această facțiune folosind butonul "Apply", care vă va apărea în dreapta sus
2.2 Pentru a putea aplica în Tow Truck Company, trebuie să respectați modelul de pe site și să îndepliniți anumite condiții:

•Trebuie să aveți minim level 5;
•Trebuie să fiți civili;
•Nu trebuie să aveți Faction Punish;
•Trebuie să aveți skill 5 la job-ul Car Mechanic;
•Nu trebuie să aveți un trecut pătat de evenimente neplăcute, asta însemnând că trebuie să fiți serioși;
•Trebuie să fiți activ, lucru care va fi dovedit de orele voastre jucate.
2.3 Testul de intrare va conține întrebări din toate topic-urile facțiunii, așadar nu omiteți niciun topic, pentru că puteți avea surpriza să nu aveți răspunsuri la anumite întrebări care vă vor fi puse la test.

3. INTRODUCERE

3.1 Înainte de a citi conținutul acestui topic, trebuie să învățați Regulamentul General al Facțiunilor Pașnice
3.2 Sunteți obligați să învățați și conținutul tuturor topic-urilor acestei facțiuni, nu numai Regulamentul, pentru că veți găsi informații prețioase în toate.

3.3 Chiar dacă este precizat și în Regulamentul General al Facțiunilor Pașnice, am decis să scriu și în acest topic, pentru a fi clar pentru toți. Citiți zilnic toate actualizările care au loc în facțiune. Cine nu se interesează zilnic despre acestea, va fi aspru sancționat!

3.4 După ce ați învățat Regulamentul General al Facțiunilor Pașnice, următorul pas este să vă alegeți o facțiune propriu-zisă, în care să vă începeți o carieră virtuală pe această comunitate, implicit pe server-ul de GTA San Andreas Multi Player.

3.5 Probabil că vă veți documenta în legătură cu viitoarea voastră facțiune, pentru că primul pas este foarte important și trebuie să alegeți o facțiune care să aibă un rol important în formarea voastră, ca jucător începător, învățând tot ce este nevoie pentru a face următorul pas, fie că va fi vorba de cooptarea voastră în staff-ul facțiunii, fie că veți alege să aplicați în altă facțiune considerată superioară celor pașnice, unde rigorile vor fi mult mai ridicate.

3.6 Acestea fiind spuse, este timpul să aflați cu ce se ocupă facțiunea Tow Truck Company. În primul și-n primul rând, este o facțiune care prețuiește începătorii și pune mare accent pe dezvoltarea lor personală. Dacă alegeți să aplicați aici, veți fi învățați tot ceea ce vă este necunoscut. Nu veți fi puși la zid pentru greșeli mărunte, pentru că nimeni nu s-a născut învățat, ca să fie aspru criticat la început de drum. Vi se va explica frumos unde ați greșit, pentru a nu mai avea confuzii și a nu mai greși pe viitor. Toate, însă, au și o limită care, dacă este încălcată, nu va fi iertată. Această limită se numește BUN-SIMȚ, antonimul acesteia, care nu va fi tolerat aici numindu-se NESIMȚIRE, care are ramuri variate, ce vor fi tăiate rapid. Sperăm să nu se ajungă aici, iar dacă vă veți vedea de treaba voastră, veți avea numai de câștigat.

3.7 Nu veți fi scutiți nici dacă încălcați reguli serioase ale facțiunii sau ale server-ului, pentru că ați fost avertizați să aveți cunoștință de toate acestea. Nu veți avea scuză dacă veți încălca aceste reguli esențiale, pentru că atunci când intrați într-o facțiune, sunteți obligați să cunoașteți toate regulile. Încălcându-le, prin necunoașterea lor, veți fi considerați nepregătiți pentru o facțiune și veți fi sancționați ca atare. Am precizat clar aceste lucruri, pentru că ajutorarea începătorilor s-a tot confundat cu indolența continuă a unora de a nu învăța regulile și de a le tot încălca. Susținerea voastră nu constă în iertarea voastră de încălcarea regulilor pe care ar trebui să le cunoașteți deja, ci prin îndrumarea în luarea anumitor decizii care nu țin de Regulamente. Acestea fiind spuse, nu veți mai avea nicio scuză și nu veți mai avea voie să spuneți că n-ați știut sau că sunteți la început.

4.TRACTAREA

4.1 Tractarea vehiculelor parcate neregulamentar este principala activitate exercitată de membrii care compun această facțiune. Tractările se fac, însă, respectând anumite reguli, fără de care această activitate ar fi un haos total.

4.2 În primul rând, atunci când doriți să vă începeți activitatea, trebuie să anunțați pe chat-ul facțiunii (/f) că luați Tow Truck-ul dorit, pentru a nu se crea confuzie în legătură cu mașinile care lipsesc.

4.3 După ce v-ați terminat activitatea cu Tow Truck-ul respectiv, cereți respawnarea lui (/fvr) unui membru cu rank 5 sau mai mare, iar în cazul în care acesta nu este intrat, respawnați Tow Truck-ul.

4.4 Tow Truck-urile sunt folosite strict pentru a tracta, nu pentru propriul uz. Pentru nevoile personale se poate folosi Utility (rank 3 minim) sau mașinile personale.

4.5 Maverick-ul este folosit doar de rank 4+ pentru filmari. Atunci cand un rank 4+ intreaba pe /f cine foloseste Maverickul iar acesta este la dvs., sunteti rugati sa-l anuntati pe privat! ATENTIE! Membrii rank 4+ nu sunt obligati sa anunte cand iau Maverickul de la HQ!

4.6 Zonele din care puteți tracta sunt destul de variate, de la simple zone în care trebuie să respectați minimul necesar de reguli (ex: tractați o mașină aflată într-o zonă neutră, aflată pe carosabil), până la zone cu regim special (ex: Safe-Zone-uri, anumite porțiuni de drum sau Spawn-uri). Pentru acestea vor fi expuse, în mod explicit, mai multe poze, pentru a ști dacă este corectă sau nu tractarea vehiculelor respective. (Aceste zone sunt expuse mai jos, la secțiunea Tactări Legale / Ilegale)

4.7 Autovehiculele, avioanele si elicopterele factiunilor sau a job-urilor secundare necesita /dl sub 995HP pentru a putea fi tractate si introduse in checkpoint. Aceste vehicule au regim special si se pot tracta din orice loc, excluse sunt HQ-urile sau locurile special amenajate! Vehiculele care au peste 995 nu se considera punct la raport.

4.8 Avioanele și elicopterele civile pot fi tractate din orice loc, în afară de aeroporturi sau locuri special amenajate pentru acest tip de vehicule.

4.9 Dacă tractați o mașină personală și observați că aceasta este parcată în același loc considerat neregulamentar, înseamnă că aceasta are (/park) acolo și trebuie tractată într-un loc apropiat care să nu încurce circulația. Nu aveți voie să o tractați de N ori la (/tow).
EROARE GRAVĂ DE SINCRONIZARE A VEHICULELOR

Din cauza faptului că există o eroare de sincronizare a vehiculelor, și anume:

•Unui membru care tractează îi apare o mașină fiind cu două roți pe trotuar și cu două pe șosea;
•Unui membru care îl urmărește pe acesta îi apare mașina în totalitate pe trotuar.
•Primul membru tractează corect, însă al doilea îl vede tractând incorect, creându-se o discrepanță destul de serioasă, primul membru putând fi demis din cauza acestei desincronizări.
Revenind la ce am spus mai sus, din cauza acestei desincronizări am decis să adaug o regulă, care poate fi respectată sau nu, pe propriul risc.

•Înainte de a tracta o mașină, este bine să faceți o poză, pe care să o păstrați pentru voi, în cazul în care vi se va face plângere, sau un membru cu rank 4 vă va prinde că tractați ilegal, însă doar din cauza acestei desincronizări. Lucrurile sunt simple, faceți acea poză, puteți scăpa de demitere, nu faceți poză, puteți fi demiși, pentru că nu aveți dovezi care să dovedească acest lucru.
•A nu se înțelege acum că aceste erori se produc foarte des, nu, ele sunt destul de rare, dar există, ultimul caz de acest gen întâmplându-se în urmă cu câteva zile, caz ce m-a făcut să introduc această regulă
Numărul tractărilor disponibile variază în funcţie de rank:

•Rank 1 - +5 tractări / oră
•Rank 2 - +6 tractări / oră
•Rank 3 - +7 tractări / oră
•Rank 4 - +8 tractări / oră
•Rank 5 - +9 tractări / oră
! Dacă nu tractați timp de o oră, numărul de mașini netractate se vor adăuga la cele de ora viitoare.7.3 Alte informații:

•Pentru a vedea numarul de tractari facute, accesati websiteul rpg.b-zone.ro la sectiunea "Faction Activity". In momentul de fata raportul nostru contine doar tractari, incercati sa ignorati logurile repair / refill!
•Pentru a vedea numărul de tractări disponibile, folosiţi comanda (/towpoints).
•Pentru tractarea unei maşini se foloseşte butonul CTRL, iar după ce autovehiculul se află în cârlig, se folosește comanda (/tow LS / LV / SF), în funcţie de oraşul în care vă aflaţi.
•Suma de bani pe care o primiţi nu variază în funcţie de maşină, ci este aleatorie (primiți între $20 - $40 / mașină).
•Daca cineva striga dupa voi sa ii lasati masina, sunteti obligati sa o lasati.
•Pretul maxim cu care puteti acorda /repair si /refill este de 3$(repair) & 5$(refill)
•Maşinile mari (autobuze, camioane, avioane etc.) nu le veţi putea tracta normal, ci va trebui să le apucaţi de la mijloc pentru ca acestea să poată intra în cârlig.
•Nu puteţi tracta vehicule cu două roți (biciclete, motociclete etc.) sau bărci. Puteţi tracta doar autovehicule pe patru.
•Este interzis ca un membru sa stea AFK in cabina de spawn sau vehiculele factiunii! Orice membru prins AFK in cabina de spawn sau vehiculele factiuni este sanctionat cu avertisment verbal intre 2 si 15 minute, cu faction warn la peste 15 minute.
•Sedinta nu are o data si o ora fixa, sedinta este anuntata de lider cu minim 2 zile inainte!
•Inainte de a efectua /fvr, un membru rank 5+ este obligat sa anunte si sa astepte aproximativ 5 secunde pana la tastarea comenzii, in caz contrar acesta este sanctionat cu avertisment verbal la prima abatere iar la a doua cu faction warn.
•In cazul in care un membru rank 5+ anunta /FVR, alt membru rank 5+ nu are voie sa intervina dand el /FVR decat cu acordul celui ce a anuntat primul! In caz contrar acesta este sanctionat cu avertisment verbal la prima abatere iar al a doua cu faction warn.
•Deathmatch-ul este permis doar cu Desert Eagle in caz de autoaparare atunci cand aveti dovezi clare! Daca sunteti prinsi cu alte arme la voi sunteti sanctionati in functie de caz.
•Atentie, deathmatchul in cadrul /clanzones este permis cu orice arma atata timp cat sunteti dintr-un clan oficial avand /clanduty si sunteti pe un teritoriu de clan, /clanturfs.
•Alte arme sunt permise si in caz de rob sau eventuri.
•Membrilor cu rank cuprins între 4 şi 6 (inclusiv) le este strict interzis să modifice statutul candidatului în respins/acceptat fără acordul liderului.
•Modificarea statutului jucătorului fără acordul liderului se consideră favorizare şi se pedepseşte conform regulamentului.
8. PARTENERIAT

•Avem parteneriat cu gang-ul El Loco Cartel
•Suntem obligati sa le oferim /refill si /repair la pretul de 1$! Incercati sa-i respectati cat de mult posibil deoarece ei ne ofera protectie si se ocupa de blacklist-ul nostru!
ATENTIE! - Cine încalcă regulile acestei facțiuni, va fi sancționat în funcție de gravitatea faptei, începând de la o simplă mustrare verbală, până la demitere!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://rpg-galati.forumgratuit.ro
 
Tow Truck Company-Regulament si Informatii
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RPG.GALATI :: LSPD :: Tow Truck Company-
Mergi direct la: